Vacature ervaren ERP Consultant (Microsoft Dynamics NAV)

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren ERP Consultant met Dynamics NAV of een ander systeem? Wil je graag in Noord-Nederland aan het werk? Wij komen graag met je in contact!

In de functie van ERP Consultant (Microsoft Dynamics NAV):

 • Zet je de vraag van de klant om naar de oplossingen van Microsoft.
 • Je zorgt dat alle processen op elkaar aansluiten en dat de klant zo efficiënt mogelijk kan werken.
 • Kun je vragen van klanten doorgronden en de klant helpen met passende adviezen en oplossingen.
 • Werk je zelfstandig en in teamverband met collega (technisch) Consultants aan een project van een klant, van inventarisatie tot oplevering.
 • Ontwerp je oplossingen voor problemen van de klant en implementeert deze ook (al die niet in samenwerking met een Technisch Consultant

 

Benieuwd hoe jouw agenda eruit ziet?

Samen met je collega Consultants en de klant leg je de projecten en planning vast. Naast de geplande projecten zullen ook bestaande klanten jou vragen om mee te denken of een oplossing te bedenken. Het kan voorkomen dat je de ene week vier dagen buiten de deur bent en de andere week twee dagen. De overige dagen heb je bijvoorbeeld het uitwerken van een oplossing voor een bestaande klant gepland staan, of kleinere vragen van klanten die je moet uitzoeken. Daarnaast zou je ook nog tijd kunnen plannen voor (kleine) neventaken. Omdat het bedrijf sterk groeiend is, is er alle ruimte om ook op andere punten betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het bedrijf. Dit is uiteraard helemaal afhankelijk van jouw wensen en ambitie.

 

Functie-eisen

Wat wij vragen In de ideale situatie heb je de juiste opleiding en ervaring als Consultant, maar wij snappen dat dat lang niet altijd mogelijk is. Gebruik onderstaande als richtlijn. Het belangrijkste is dat je ervaring hebt als (ERP) Consultant en liefde hebt voor het vak.

 • Opleiding in de richting van HBO (technische) bedrijfskunde, Business IT & Management of vergelijkbaar
 • Minimaal 5 jaar ervaring als (ERP) Consultant. Ervaring met Microsoft Dynamics NAV/365 is mooi meegenomen. Ervaring met andere systemen zoals Ridder, Exact of SAP is uiteraard ook welkom.
 • Affiniteit met de technische branche
 • Ondernemend en nieuwsgierige houding
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en behoefte aan veel vrijheid in de functie
 • Ambitie om projectleider te zijn/worden is zeer welkom
 • Past goed in een jong hecht team en houdt wel van een grapje

 

Wat wij bieden

 • Een goed salaris (in overleg, altijd afhankelijk van ervaring) en arbeidsvoorwaarden
 • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
 • Diverse doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je ambitie; doorgroeien naar projectleider of het opleiden van Junior Consultants is een voorbeeld
 • Opleidingsmogelijkheden afhankelijk van je ambitie
 • Zes gezellige collega’s met bijzonder leuke humor

 

Bedrijfsprofiel

Over Agiliq

Agiliq is leverancier van Microsoft soft- en hardware-oplossingen, specifiek voor de technische branche. Sinds de oprichting in 2008 is Agiliq uitgegroeid tot een partner voor de totale IT van onze klanten. Wij leveren op dit moment onder andere Office 365, Microsoft Dynamics NAV (ERP) en Microsoft Dynamics 365 (CRM). Vaak in de Cloud (Microsoft Azure) met eventuele branche specifieke oplossingen. Binnen de technische branche richten wij ons onder andere op technische groothandels, jachtbouwers, machinebouwers. Veelal project of service gestuurde bedrijven. Gevestigd in Sneek, opereren wij voornamelijk in het noorden van Nederland. Met zes collega’s vormen wij een hecht en hardwerkend team, waar een grapje zeker moet kunnen. De meesten hebben Technische Bedrijfskunde als achtergrond. Doordat wij een klein team hebben, zijn de lijnen kort en sta je altijd dicht bij de operatie en schakel je direct met de klant. Advies geven wij dan ook vanuit de business gedacht. Techniek moet het bedrijfsproces ondersteunen, vinden wij. Daarmee help je de klant pas echt. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en biedt genoeg ruimte om mee te denken over verbetering. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat jij het belangrijk vindt om: Mee te denken en helpen aan de groei en toekomst van Agiliq Samen te werken aan mooie projecten en successen te vieren Innovatief bezig te zijn met de nieuwste IT oplossingen

Contact opnemen & solliciteren

Het belangrijkste is dat jij je werk leuk vindt en goed op je plek zit. Wij gaan graag persoonlijk met jou in gesprek over de mogelijkheden om dat voor elkaar te krijgen. Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Je kunt altijd eerst vrijblijvend contact opnemen. Ben je gelijk zeker van je zaak? Stuur dan een korte motivatie & CV naar sollicitatie@agiliq.nl. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.