IT beheer

Het liefst helpen wij klanten met een totaaloplossing. Ook IT beheer in de breedste zin van het woord behoort tot de mogelijkheden. Ervaar zelf hoe ontzorgen echt kan voelen, door de totale IT uit te besteden aan ons. Beginnen mag bij de basis, maar hoeft uiteraard niet; Office 365, internet of misschien zelfs telefonie. Benieuwd waar wij allemaal nog meer mee kunnen helpen? Wij vertellen er graag over, hieronder een korte opsomming van de belangrijkste mogelijkheden.

Onze diensten

Systeembeheer

Systeembeheer van ons helemaal afgestemd op de grootte en complexiteit van de organisatie. Afhankelijk daarvan, adviseren wij om periodiek onderhoud te plegen aan het netwerk. Zie het als een bespreking waarin aan bod komt hoe het gaat, welke problemen er opgelost moeten worden en wat de verwachting is voor de toekomst. Is er toch nog hulp nodig buiten dit overleg om? Dan staan wij iedereen graag te woord of komen wij langs als dat nodig is.

Serverbeheer

Als er iets is waar de organisatie afhankelijk van is en waar je geen gedoe mee wilt, zijn dat de servers. Wij bieden een oplossing waarbij proactief storingen op de server worden gevonden en opgelost. Zijn er problemen die niet proactief opgelost kunnen worden? Dan bieden wij met deze oplossing directe ondersteuning om de organisatie zo snel mogelijk weer aan de slag te krijgen. Want tijd is geld, zeker als de server problemen geeft.

Hardware

Om goed te kunnen werken, is hardware nodig. Natuurlijk kan dit helemaal zelf geregeld worden. Maar er kan ook voor worden gekozen dat via ons te regelen. Wij adviseren over de beste keuze voor jou, regelen alles rondom de aankoop, garantie en installatie in het netwerk.

Virtuele server

Veel bedrijven willen naar de Cloud. Logisch, want data is overal en altijd beschikbaar. Wij kunnen een virtuele server (Microsoft Azure) installeren, beheren en onderhouden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen graag meer.

Back-up

Regelmatig en back-up maken van bedrijfsgegevens klinkt vanzelfsprekend, maar niet iedereen ziet direct de waarde. Totdat het mis gaat en er geen recente back-up blijkt te zijn. Wij maken dagelijks een back-up om te zorgen dat er altijd recente informatie beschikbaar is, voor het geval dat het misgaat.

Met voordelen

Schaalbaar

Kies zelf met welk product er wordt gestart en schakel later andere producten bij. Alleen systeembeheer of juist Office 365? Aan jou de keus.

Klantspecifiek

Adviseren afgestemd op de behoeften. Opties die niet nodig zijn, zullen wij ook niet adviseren. Een helder transparant advies, afgestemd op de klant.

Beveiliging

Documenten, conversaties of alle data van de onderneming op een veilige plek. Wij ontzorgen en houden proactief in de gaten of er actie nodig is.