Webshopkoppeling

De online aanwezigheid is voor bedrijven van essentieel belang. Hierbij wordt steeds vaker gesproken over een webshop of bestelportal voor bedrijven. Hiervoor heeft Agiliq de webshopkoppeling voor Dynamics NAV met Magento in het portfolio die voor de communicatie zorgt tussen de webshop en Dynamics NAV. Magento is een van de grootste e-commerce platforms en wordt wereldwijd gebruikt voor de opbouw van een webshop.

Met deze koppeling worden de onderstaande zaken uitgewisseld:

  • Klanten

Klanten kunnen vanaf Dynamics NAV aangemaakt worden op de Magento webshop. Wachtwoorden en inloggegevens kunnen vanuit NAV doorgegeven worden naar Magento.

  • Artikelen met kenmerken (attributen)

Artikelen kunnen beschikbaar gesteld worden voor verkoop via de webshop. Binnen Dynamics NAV kan aangegeven worden welke artikelen beschikbaar zijn via de webshop. Alle producten welke in de webshop beschikbaar zijn kunnen binnen Dynamics NAV beheerd worden.

  • Verkoopprijzen (zowel standaardprijzen als klantspecifieke condities)

De in Dynamics NAV gemaakte prijsafspraken gelden ook voor de webshop. De webshop kan gebruik maken van een speciale webshop prijs welke volledig kan afwijken van de in NAV gehanteerde prijzen.

  • Offerteaanvragen en orders

De door een klant aangemaakte bestellingen in de webshop worden automatisch in Dynamics NAV gezet, geen overtik werk meer. De betalings- en verzendcondities worden automatisch meegenomen naar Dynamics NAV. Daarnaast kunnen verzendkosten automatisch in rekening gebracht worden.