Nieuws

5 jaar partnership met QBS Group

Vanwege het 5 jarig partnership met QBS Group hebben wij als cadeau een doe-het-zelf bierbrouwset gekregen. Ontzettend trots op de samenwerking en uiteraard zien wij het volgende jubileum graag tegemoet.

QBS Group is een internationaal netwerk van Microsoft partners. Zij helpen Microsoft partners verder te groeien door ze te ondersteunen op allerlei verschillende gebieden. Door onze samenwerking met QBS kunnen wij onze kennis vergroten, onze tijd beter besteden en daardoor ook beter groeien. Kennisdeling is key om vooruit te komen!

Wij zijn verhuisd!

Agiliq groeit en daar zijn wij ontzettend trots op. Zonder onze klanten hadden wij deze groei niet door kunnen maken. Daarom namens het hele team van Agiliq bedankt!

Op naar nog meer groei en mooie samenwerkingen.

Per vandaag zijn wij gevestigd op Graaf Adolfstraat 35A, 8606 BT Sneek.

Basic CRM gratis bij Office 365

Is het bedrijf toe aan een meer gestructureerde werkwijze maar is een CRM systeem aanschaffen een brug te ver? Dan is Outlook Customer Manager - gratis bij een Office 365 Business Premium abonnement - interessant om mee te starten en tijd te besparen.

Outlook Customer Manager ordent automatisch alle informatie zoals e-mails, vergaderingen, telefoontjes, notities, taken, (potentiële) deals en deadlines, op één plek.

 

Pages