Office 365

Op zoek naar een partner van Office 365 met de mogelijkheid om uit te breiden naar andere software oplossingen van Microsoft? Wij helpen graag.

Office 365; de juiste Microsoft Office tools binnen handbereik, gecombineerd met de beste klantondersteuning van een lokale en ervaren partner. Of er gekozen wordt voor de start met Office 365 of geïntegreerd met Dynamics software, wij kunnen het leveren. Wij snappen hoe fijn het is als een partner ontzorgt. Dat doen wij graag, door ook in systeembeheer te voorzien bijvoorbeeld. Kies de Office 365 licentie die bij de onderneming past en laat ons weten hoe wij kunnen ontzorgen.

Benieuwd welke smaken er zijn? Microsoft heeft ze hier op een rijtje gezet met alle voordelen. Liever eerst lezen welke opties er zijn voordat er een smaak gekozen wordt? Hieronder zijn de verschillende opties opgesomd. Wij adviseren graag welke smaak het beste past.

Verschillende opties

Zakelijke e-mail

Zakelijke e-mail volledig geregeld via Microsoft Exchange, met een postvak van 50 GB per gebruiker.

Office toepassingen

Iedereen kent het wel, Outlook, Word, Excel, Powerpoint, OneNote en Access. Niet meer te missen in het dagelijkse werk. Kies voor online applicaties of toepassingen op computer/tablet/telefoon. Of allebei natuurlijk.

Zakelijke services

Kies voor alleen bestanden opslaan en delen (OneDrive; 1 TB opslag per gebruiker) of alle zakelijke services; zakelijke e-mail (Exchange), vergaderingen en chatten (Skype for Business), intranet (Sharepoint), communicatie tussen teams en verschillende locaties (Yammer) en nog een aantal handige extra functies zoals Teams (gemakkelijk samenwerken) en Delve (gemakkelijk zoeken.

Beveiliging

Groeit het bedrijf hard en is een uitbreiding nodig op het gebied van beveiliging en beschikbaarheid van gegevens? Dan kan deze extra optie interessant zijn. Er zijn mogelijkheden voor (Advanced) eDiscovery, het instellen van beleidsregels voor bewaring of verwijdering en er zijn ook uitgebreide beveiligingsopties voor het beschermen van het postvak tegen schadelijke links. Wij vertellen hier graag meer over, of kijk even naar systeembeheer wat wij nog meer kunnen bieden.

Business Intelligence

Voor echt uitgebreide rapportages en rapportagemogelijkheden die gemakkelijk zelf in te stellen zijn, is er Power BI. Power BI is een Business Intelligence tool, waarmee verschillende systemen gekoppeld kunnen worden om verschillende real-time informatie te laten integreren in rapportages. Wij laten graag de mogelijkheden zien.

Met onze diensten

Schaalbaar

Kies zelf met welk product er wordt gestart en schakel later andere producten bij. Alleen systeembeheer of juist Office 365? Aan jou de keus.

Klantspecifiek

Adviseren afgestemd op de behoeften. Opties die niet nodig zijn, zullen wij ook niet adviseren. Een helder transparant advies, afgestemd op de klant.

Beveiliging

Documenten, conversaties of alle data van de onderneming op een veilige plek. Wij ontzorgen en houden proactief in de gaten of er actie nodig is.