OneBizz

Nieuwsgierig naar Dynamics 365 en op zoek naar een standaard softwareoplossing die meegroeit met het bedrijf? Dan is OneBizz een geschikte keuze. OneBizz; de smart business software, die de beste business tools van Microsoft combineert met de beste klantondersteuning van lokale en ervaren partners.

Alles-in-één business software OneBizz combineert de kracht van het zakelijke softwareportfolio van Microsoft: Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics ERP (NAV), in één enkele, eenvoudig te gebruiken oplossing.

Is er een grote wil om te groeien, maar laat de huidige software dat niet toe? Als ondernemer in de technische branche is groei niet langer een wens, maar is het dagelijkse kost. Gemakkelijk kunnen uitbreiden als de zaken goed gaan en gemakkelijk de capaciteit kunnen terugbrengen als het iets minder gaat. Zo houden ondernemers grip op de kosten en wordt werken efficient. Met OneBizz wordt maandelijks schalen mogelijk, waardoor ondernemers kunnen doen waar zij goed in zijn; ondernemen.

Zorgeloze implementatie Ongeacht het bedrijf, de implementatie van bedrijfssoftware is een cruciaal project dat met de nodige toewijding en aandacht moet worden uitgevoerd. Met OneBizz kunnen ondernemers al binnen 2 dagen van start.

Drie smaken

OneBizz 365

OneBizz 365 biedt alles wat Office 365 Business Premium ook te bieden heeft, maar dan met een beetje extra. 

Niet alleen is OneBizz 365 inclusief een volledig ingerichte sharepoint omgeving waardoor samenwerken makkelijker wordt, ook is er altijd en overal toegang tot een gebruikers community en 24/7 Nederlandse support. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens naar alle voordelen van OneBizz 365.

OneBizz ERP

OneBizz ERP is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV en heeft standaard alle benodigde ERP functionaliteiten aan boord.

Alle processen van Verkoop, Inkoop, Financiën tot aan Projectmanagement, Warehouse Management en HRM zijn gedekt. Verder is OneBizz ERP volledig geïntegreerd met OneBizz 365, wat zorgt voor snellere processen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar alle voordelen van OneBizz ERP.

OneBizz CRM

OneBizz CRM is gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM en biedt alle benodigde CRM tools.

Het bijhouden en reageren op leads, verschillende activiteiten, uitgebreide rapportages en doelen zijn enkele mogelijkheden van OneBizz CRM. Ook is het mogelijk om inzicht te krijgen in verschillende social media kanalen, vanuit een omgeving. Verder is OneBizz CRM volledig geïntegreerd met OneBizz 365, wat zorgt voor snellere processen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan eens naar alle voordelen van OneBizz CRM.

Met handige voordelen

Schaalbaar

Start met OneBizz 365 en voeg ERP en/of CRM later toe. Seizoensinvloeden? Geen probleem, per maand kunnen gebruikers worden gewijzigd.

Standaardoplossing

OneBizz is de standaardoplossing die voelt als maatwerk. Standaard alle benodigde functionaliteiten, direct uit de doos.

Volledig in de Cloud

Altijd en overal (vanaf computer, telefoon en tabblet) toegang tot data. Geen grote investering, maar maandelijkse abonnementskosten.

Documentbeheer

Eindeloos zoeken naar de juiste documenten is voorbij, alle informatie op een plek met handige tools om slimmer te delen en te zoeken.