Over ons

We make your business go round

Met die gedachte helpen wij klanten verder met IT. Het totale bedrijfsproces gestroomlijnd in één softwarepakket. Wij zijn uniek omdat wij meedenken vanuit een bedrijfskundige achtergrond. Software gaat pas écht iets opleveren als het past bij het bedrijfsproces. Daar zijn wij van overtuigd.

Visie

Elke technische onderneming helpen groeien.

Missie

Agiliq is ontstaan uit het enthousiasme om technische ondernemingen verder te helpen in de automatisering van bedrijfsprocessen. Ons belangrijkste doel is het verder helpen van bedrijven met het realiseren van hun doelen en het verbeteren, optimaliseren en vergemakkelijken van de bedrijfsvoering. Dat doen wij door inzet van onze professionals en Microsoft oplossingen. Wij werken uitsluitend met software van Microsoft, een totaaloplossing is dan binnen handbereik. We make your business go round.

Expertise

Onze expertise zit hem in de mensen. Onze professionals hebben veelal een technisch bedrijfskundige achtergrond. Zij begrijpen de onderneming, de kernactiviteiten en de processen. Meedenken over de best mogelijke oplossing is een passie die wij graag met elke technische ondernemer delen.

Vincent van Rootselaar
Software Ontwikkelaar
"Het mooiste van mijn vak is wensen van een klant vertalen naar een werkend product. Met als oogpunt de hoogste kwaliteit behalen binnen een zo kort mogelijke tijd."
Vincent Stellingwerff
Functioneel Consultant
"Mijn sterkste punt als consultant is om goed te kunnen luisteren en vragen te stellen. Pas dan kom je achter de ware aard van een probleem en kun je een passende oplossing voor de klant bedenken."
Rudmer Slot
Functioneel Consultant
"Mijn drijfveer is het ondersteunen van ondernemers bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen. De goede klantrelaties die hieruit ontstaan zijn zeer waardevol voor mij."
Eddie Huizinga
Directeur
"Het geeft mij energie om samen met ons team van Agiliq bedrijven te helpen met innovatieve software, zodat deze hun ambities kunnen realiseren."
Franke Dijkstra
Systeembeheerder
"Mijn passie is om de klant te ontzorgen op het gebied van ICT gerelateerde zaken en dat men er optimaal gebruik van kan maken."

Wij werken samen met